9 september 2018

Nästa vecka medverkar vi vid två olika branschdagar. På tisdag är vi i Hässleholm och på torsdag i Trollhättan. Besök oss gärna där!

Måndagen 27 augusti deltog vi vid Kirkegårdsmessen i Ringköping Mors på Jylland. Över 60 utställare och massor av besökare. Många var intresserade av Svanen.

22 april 2018

Tisdagen den 15 maj kommer vi att vara med på Produkt- och maskinutställningen i Borlänge. Plats: Norra Griftegården, Kvarnsveden. Tid: 10-14. Kom gärna och besök oss där!

4 september 2017

På fredag 8 september, mellan kl 10 och 13.30,  syns vi på Gladsaxe Kirkegaard i Köpenhamns utkant. Vi ställer ut på Nordiska Kongressen för Kyrkogårdskultur. Besök oss gärna där!

31 maj 2017

SKKF: s evenemang var mycket bra. Vi träffade gamla kunder och nya, tog del av föreläsningar och umgicks med andra leverantörer. En viktig sak med att träffa Svanenanvändare är att vi får tips om produktutveckling. Så också denna gång. En konkret följd är att vi har modifierat vår nitokopplingslösning (se nedan – 9 maj) något. Hädanefter levereras den med stopp så att det inte ska vara nödvändigt att stänga av vattnet när man ska göra en åtgärd på en vattenpost. Tack Klas och ni andra för viktiga synpunkter!

10 maj 2017

Måndag och tisdag nästa vecka (15 och 16 maj) kommer vi att finnas på SKKF:s  (Sveriges Krematorie- och Kyrkogårdsförbund) rikskonferens i Örebro. Konferens är förlagd till Conventum, Olof Palmes Torg 1. Besök oss gärna där!

9 maj 2017

Fr o m i år har vi ändrat anslutning mellan vattenpost och slang. Vi använder numera en nitokoppling som gör det enklare på våren och hösten att montera och demontera vattenposten. Alla nya vattenposter levereras med den nya anslutningen. Det går också bra att köpa Nitokopplingspaket, två hanar och en hona (se bild nedan) à 292 kr så kan ni byta anslutningar på era befintliga vattenposter. Det spar tid och underlättar arbetet!